26 januari 2022

Koekjes voor Kanjers

Koekjes voor Kanjers

In het begin van de coronacrisis ben ik gestart met ‘Koekjes voor Kanjers’. Versgebakken chocolate chips koekjes voor de kanjers die op dat moment onze samenleving door lieten draaien. Er zijn echter door het jaar heen natuurlijk veel meer kanjers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Misschien omdat ze het nu even zwaar hebben, omdat ze iets heel bijzonders voor iemand hebben gedaan of een heldendaad hebben verricht. 

Vanaf nu stuur ik dan ook iedere maand een doosje ‘Koekjes voor Kanjers’ op aan iemand die dat verdient. En daar kan ik jouw hulp bij gebruiken! Wie verdient er zo’n doosje koekjes en waarom? Laat het me weten via onderstaand formulier. Iedere maand kies ik een bijzonder verhaal uit. Ik neem contact met je op over de details!