16 november 2016

Over TARTELETTE

sitelogogoed

 

TARTELETTE is een unieke kook- en bakstudio in Heeze, een dorp ten zuidoosten van Eindhoven. Bij TARTELETTE kun je zelf de fijne kneepjes van het bakken en koken leren. De studio bevindt zich in een landelijk gelegen, voormalige boerderijschuur. De sfeervolle keuken en lange houten eettafel geven een warm en huiselijk gevoel. Sfeervol gaat hier samen met compleet en professioneel.

Over Nikki

Ik, Nikki Soetekouw, ben de eigenaresse van TARTELETTE. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn passie voor eten en de bereiding daarvan. Ik wil daarbij niet alleen het recept gedachteloos volgen, maar ook echt begrijpen wat ik doe en waarom. Waneer ik dit begrijp kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Behalve het product zelf, hecht ik grote waarde aan de presentatie, verzorging, service en de ingrediënten. Het moet een verzorgd totaal-plaatje zijn waarbij alle aspecten kloppen.

 

Kookworkshop of bakworkshop bij Tartelette

Ik, Nikki, heb de opleiding Food Design & Innovation afgerond. Daarbij heb ik ongelofelijk veel geleerd over de bereiding van voedsel. Dat werd ook meteen in de praktijk gebracht. De focus lag niet op het correct volgen van een recept, of het tot in de puntjes beheersen van technieken. Het draait om het ‘waarom’. Bij de kookworkshops en bakworkshops van Tartelette ligt de focus ook op het begrijpen van het recept. TARTELETTE biedt workshops aan voor groepen volwassenen en kinderen. Bereid je voor op een compleet verzorgde culinaire avond of middag op sfeervolle locatie.

Op bestelling

Bij TARTELETTE kan altijd van alles worden besteld. Er wordt uigegaan van een basisassortiment, zoet en hartig. Zoals brownies, carrot cake, lemon meringue tartelettes en mini quiches. Per seizoen en feestdag wordt het uitgebreid. Daarbij kun je denken aan sinterklaastaartjes, Kerstcupcakes en mini cheesecakes voor bij de Paasbrunch. Door de flexibiliteit van TARTELETTE kan elke gebeurtenis heel persoonlijk worden. Er wordt maatwerk geleverd voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, geboorte of slagen voor een examen. Dan gaat het niet alleen over een taart, zo mogelijk naar je eigen idee, maar ook sweet tables, catering, private dining en meer.