26 februari 2018

Kookworkshops

In de sfeervolle, landelijk gelegen kookstudio van TARTELETTE kun je samen met vrienden, collega’s of familie een heerlijke culinaire middag/avond beleven. Bij TARTELETTE kun je al vanaf 8 personen terecht voor kookworkshops op maat. Denk bijvoorbeeld aan een teamuitje met collega’s, een familiedag, het vieren van een jubileum of verjaardag.

Workshops worden op maat ingericht om te zorgen voor een ultieme beleving. Bestaat er misschien de wens om een specifieke keuken te ontdekken? Of gaat het vooral om de gezelligheid? Alles is mogelijk. Recepten bij TARTELETTE kenmerken zich door de goede mogelijkheid ze thuis na te maken. Je zult niet gauw te maken krijgen met zeer exotische ingrediënten waarvoor je naar speciaalzaken moet. Lekkere, smaakvolle en verrassende recepten zorgen voor een dosis culinaire inspiratie.

Benieuwd naar de invulling van workshops die eerder plaatsvonden bij TARTELETTE? Neem een kijkje op het Instagram account.

Tarieven

Kookworkshop 3 gangen €60

Kookworkshop 4 gangen €70

Prijzen zijn inclusief: koken, drankjes, diner, koffie/thee en de recepten.

Met minder dan 8 personen? Voor 6 of 7 personen geldt een tarief van €67 per persoon voor 3 gangen en €77 voor 4 gangen. 
De studio biedt ruimte aan groepen tot 14 personen. Ben je met meer dan 14 personen? Mail dan gerust en we denken samen na over de mogelijkheden van een kookworkshop op een andere locatie.

Plannen

Wil je weten of er nog mogelijkheden zijn op jouw gewenste datum? Vul dan onderstaand formulier in en ik reageer zo snel mogelijk.